40 Kat Valentijn Woordspelingen en gezegden: Be Mine Fur-Ever

twee verschillende kattenrassen naast elkaar

Met het seizoen van liefde voor de deur, denken velen van ons misschien na over wat we onze geliefden moeten geven en behandelen. Het vinden van een geschenk is één ding, maar het bedenken van de juiste woorden om onze gevoelens te uiten is iets anders. Gelukkig voor kattenliefhebbers kunnen geestige kattengrappen iedereen aan het lachen maken en zich van binnen goed voelen! Hier hebben we 40 paw-some kattengrappen verzameld om toe te voegen aan je Valentijnsvocabulaire!

Of je ze nu schrijft op Valentijnskaarten, liefdesbrieven, bijschriften op sociale media of het recht omhoog reciteert aan je geliefde, deze 40 purr-fect kattengrappen zullen je partner pootzitten van hun voeten slingeren! Lees ze ook allemaal!

verdeler-kat

40 Kat Valentijn Woordspelingen en gezegden

13 Eenvoudige Kat Woordspeling Complimenten

Eenvoudig en lief, hier zijn 13 kattengrappen die de dag van je partner zullen maken. Gebruik deze zinnen om ze terloops complimenten te geven, terwijl ze nog steeds hun liefde voor katten erkennen!

 • Ik hou van je kattitude.
 • Je bent een beetje pionachtig.
 • Ik denk dat je echt zuivert
 • Je bent purrfect.
 • We spinnen samen!
 • Ik ben pawsitive dat ik bij je wil zijn!
 • Ik wilde alleen maar zeggen dat je ameowzing!
 • Bedankt dat je de moew-st geweldige valentijn ooit bent!
 • Jij bent de Purr-fect Valentijn.
 • Jij bent voor mij de perfecte match.
 • Jij bent voor mij de snorharen van de kat.
 • Jij bent de miauw van de kat in mijn boek.
 • Ik ben verliefd op je.
grijze en witte korthaar kat met oorpunt
Afbeelding Credit: Mary Swift, Shutterstock

14 Sweet Valentine Cat Woordspelingen

Valentijnstijd draait om lief, oprecht en aanhankelijk zijn. Deze zinnen zijn geestige manieren om je gevoelens te uiten. Hier zijn 14 kattengrappen die perfect zijn voor het seizoen van de liefde!

 • Vandaag zou klauw-vol zijn geweest zonder jou, bont-echt.
 • Als ik bij je ben, ben ik katachtig goed.
 • Het zou een catastrofe zijn als je niet met me date.
 • Het is weer Valentijnsdag? Je moet kat om kitten te zijn!
 • Ik zou je graag weghalen deze Valentijnsdag.
 • Ik hou van je dus Miauw-ch, Valentijn.
 • Ik hou van Mew, Valentine.
 • Word jij Miow Valentine?
 • Ik ben geen kitten als ik zeg dat ik van je hou.
 • Ik heb een kattitude, maar ik ben nog steeds kop-over-staarten voor je.
 • Ik ben katachtig verliefd op je.
 • Je laat mijn hart miauwen.
 • Ik ben helemaal verliefd op je.
 • Ik ben geen leeuw als ik zeg dat ik van je hou.

13 Geestige Kat Pun Pick-Up Lijnen

Soepel of cheesy, iedereen houdt van een goede pick-up lijn. Pick-up lijnen zijn geestig, slim en zijn zeer indrukwekkend, vooral als de humor perfect is. Bovendien bevatten deze allemaal kattengrappen! Hier zijn 13 slimme kattengrappen oppiklijnen die iedereen zeker van hun voeten zullen snorren!

 • Ben je een kat? Omdat je spinnend bent.
 • Ben je een krabpaal? Want ik kan mijn poten niet van je afhouden.
 • Ben jij een bolletje garen? Omdat ik de hele dag met je wil spelen.
 • Heb je een kaart? Want ik ben gewoon verdwaald in je ogen, als een kat die een laserpointer achterna zit.
 • Geloof je in liefde op het eerste gezicht? Of moet ik er weer langslopen?
 • Als je kattenkruid speeltje was, zou ik je nooit uit mijn zicht laten.
 • Pardon, heb je een zonnestraal? Want ik voel me een beetje kil zonder jou.
 • Je moet een muis zijn, want je hebt me achter je aan.
 • Mag ik je krabpaal zijn? Want ik kan je aanraking niet weerstaan.
 • Is het hier warm of ben jij het alleen, omdat je me het gevoel geeft dat ik in een cat-astrophische hittegolf zit.
 • Zijn we een kattenbak? ‘Want ik graaf je!
 • Mijn liefde voor jou is als een haarbal, ik kan het niet vasthouden.
 • Ik ben een coole kat, maar mijn hart staat in brand voor jou.
Lilac Point Ragdoll kat
Afbeelding Credit: Deden Alifa, Pexels

verdeler-kat

Hoe cat puns te gebruiken tijdens het Valentijnsseizoen

Lieve en cheesy zinnen met kattengrappen zijn heerlijke manieren om elke kattenliefhebber te laten glimlachen. Ze zijn purr-fect voor Valentijnskaarten en liefdesbrieven, vooral als je voor een humoristische aanpak gaat! Om toe te voegen aan de charme, moet u foto’s of afbeeldingen van katten toevoegen om samen te gaan met de woordspelingen!

Met het boomende gebruik van sociale media kan het ondertitelen van kattengrappen in die lieve en aanhankelijke Valentijnsposts ook een slimme aanvulling op je foto’s zijn!

Ze spontaan hardop noemen is ook een leuke manier om humor in je gesprekken te injecteren, vooral tijdens de liefde. seizoen. Timing en uitvoering is erg belangrijk, dus zorg ervoor dat je zoveel mogelijk zinnen en uitspraken van katten Valentijnsgrappen leest en vertrouwd maakt als je kunt uit dit artikel!

verdeler-kat

Laatste gedachten

Als je geliefde een kattenliefhebber is, zullen deze kattengrappen hun Valentijnsdag zeker leuk en gedenkwaardig maken. Sommigen zijn misschien cheesy, sommigen zijn geestig, sommigen kunnen zelfs gedwongen zijn, maar dat maakt allemaal deel uit van het plezier!

Deze Valentijnsgrappen van 40 katten zijn slimme manieren om je Valentijnsseizoen aangenamer te maken, maar beperk jezelf niet tot deze korte lijst! Vergeet niet dat men nooit te veel kattengrappen kan geven, op dezelfde manier waarop men nooit te veel liefde kan geven. Bedankt voor het lezen, en Fijne Valentijnsdag!


Uitgelichte afbeelding Credit: Nils Jacobi, Shutterstock